Vizualizare film online subtitrat

The Wackness 2008 5/5 (1)

The Wackness 2008

Prietenie, dragoste și venire în vârstă în New York City, vara anului 1994. Luke Shapiro tocmai a absolvit liceul, vinde marijuana și oală pentru terapie de la un psiholog, Dr. Jeffrey Squires. Luca este atrasă de un coleg de clasă, Stephanie, care este în afara ligii sale și fiica lui Squires. Până în iulie, el se află la o întâlnire cu Stephanie, luând-o în rundele sale de vânzare de oală dintr-o cartușă de înghețată. Apoi, lucrurile se schimbă. În fundal, Squires și soția sa, precum și părinții lui Luke, au probleme.
Wackness-ul este unul din acele filme rare pe care le intru în cinematograf, fără să știu aproape nimic. În afară de o TV Spot relativ neimpresionantă, am văzut că nu știam exact ce să mă aștept. De fapt, nu a fost decât o zi înainte de a mă vedea că aveam de fapt vreun interes să văd asta. Așa că am intrat în cinematografie cunoscând Josh Peck (de la spectacolul dramatic al lui Drake și Josh) și Ben Kingsley. Asta a fost amploarea cunoștințelor mele. Două ore mai târziu, am părăsit cinematograful extraordinar de fericit, de fapt, acest film ma făcut să zâmbesc mai mult decât majoritatea filmelor care m-au făcut anul acesta. În timp ce nu este cel mai amuzant film vreodată, filmul te face să te simți bine despre viață. Poate că lucrurile negative care se întâmplă cu personajele și modul în care le-au depășit mi-au făcut să mă simt atât de bine sau poate că a fost direcția și scenariul strălucitor, sau poate că poate doar acesta este unul din acele filme rare care pot fi clasificate ca o capodoperă . Oricum, este momentul în care acesta este al doilea film preferat al anului, în spatele lui The Dark Knight, desigur. Performantele de aici sunt extrem de importante, nu am nici o idee de ce m-am indoit vreodata pe Josh Peck in rol. Presupun că Drake și Josh mi-au distrus toate imaginile despre el, fiind vreodată un actor serios, care este proastă, pentru că îmi amintesc cât de strălucit a fost în minunatul Mean Creek. Dar acest film aparține lui Sir Ben Kingsley ca psihiatru / prieten / om al lui Peck pe care el îl vinde. Kingsley este hilar, dar, de asemenea, ciudat atinge într-un rol nu mulți actori ar putea scoate. Povestea lui arc este interpretată extrem de bine și, ori de câte ori este pe ecran, filmul este o adevărată revelație. Dar creditul suplimentar trebuie să se îndrepte către regizor, care a făcut o poveste neoriginală să pară atât de vie și originală extraordinară.

Oricum i-am spus lui Josh Peck că a fost o surpriză extrem de plăcută ca Luke. Peck se dovedește într-adevăr actor în acest film, de fapt, în măsura în care cred că ar putea câștiga o nominalizare la Oscar în anii următori, nu și pentru acest film, este bine nu atât de bine. Peck oferă câteva linii destul de amuzante destul de ușor, dar unde strălucește într-adevăr este secvențele mai dramatice. O scenă de la plajă până la capăt îl vede că îl livrează pe ucigașul unui spectacol. De asemenea, îi ajută să aibă o chimie considerabilă cu Sir Ben Kingsley. Serios mi-ar plăcea să le văd într-un film împreună după această interpretare. Oricum, Sir Ben Kingsley. Recunosc că nu-i prea mult fan. În ciuda faptului că el a interpretat o performanță bună în Gandhi, pe care am considerat-o dintotdeauna ca fiind suprasolicitat, plictisitor și supraestimat, nimic altceva nu mi-a ieșit în ochi. De asemenea, nu-i ajută performanța în Thunderbirds încă mă bântuie până în ziua de azi. Cu toate acestea, doresc sincer să obțină o nominalizare la Oscar pentru interpretarea sa aici. El este strălucit. Acesta este singurul film pe care il veti vedea probabil ca il saruta pe Olsen, folosindu-l pe bong si obtinandu-se foarte mult. Povestea lui este cel mai bun lucru din film și, ori de câte ori se află pe ecran, filmul merge de la foarte bun la incredibil. Olivia Thirlby oferă aproape o performanță la fel de impresionantă ca și Peck. Ea face un caracter potențial de două dimensiuni destul de posibil mai mult de trei dimensiuni! Personajul ei nu este niciodata plictisitor, nu stereotip, iar scena ei finala cu Peck este cu adevarat unul dintre cele mai importante momente ale filmului. Famek Janssen pare să fi desenat paiul scurt în acest film, din păcate, nu are timp de niciun ecran. O rușine, de vreme ce personajul ei devine foarte interesant în mijlocul filmului, totuși pare puțin pierdut, în ciuda performanței peste medie.

Advertising

Adevărata putere a Rătăcirii, totuși, provine din modul în care este scris și din direcție. Am fost patru în 1994, așa că probabil nu sunt cea mai bună persoană care să vorbească despre momentul în care este filmat filmul, în acest moment eram încă în alertă în pijamalele Power Rangers! Oricum, muzica și modul în care oamenii vorbesc în film par destul de exacți de conturile mele și, de asemenea, există momente în care simțul filmului pare destul de corect. Oricum, despre asta, scenariul este cheia. Așa cum am spus înainte de poveste nu este exact original, de fapt, atunci când totul se reduce la ea filmul este o poveste de vârstă simplă. Totuși scenariul face ca povestea să pară revigorantă. Peck este facut a fi extrem de simpatic, chiar si atunci cand el este la mopiest lui.

Voteaza filmul

Dec 19, 2018 - Postat de admin - Niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *