Vizualizare film online subtitrat

The Adjustment Bureau – Gardienii destinului 2011 5/5 (3)

The Adjustment Bureau – Gardienii destinului 2011

Ne controlam destinul sau ne manipulează forțele nevăzute? Un om se uită la viitorul pe care soarta la planificat pentru el și își dă seama că dorește altceva. Pentru al obține, el trebuie să urmărească, sub și prin străzile New York-ului modern, singura femeie pe care a iubit-o vreodată. Pe punctul de a câștiga un loc în Senatul S.U.A., politicianul ambițios David Norris (Matt Damon) întâlnește frumoasa dansatoare de balet contemporană Elise Sellas (Emily Blunt), o femeie ca niciuna pe care el o cunoaște vreodată. Dar, așa cum își dă seama că se încadrează pentru ea, oamenii misterioși conspiră să-i țină pe cei doi în afară. David află că se confruntă cu agenții Fatei în sine, cu oamenii din Biroul de Ajustare, care vor face totul în puterea lor considerabilă pentru a împiedica pe David și Elise să fie împreună. În fața cotei copleșitoare, trebuie să o lase să plece și să accepte o cale predeterminată … sau riscă totul să sfideze soarta și să fie cu ea.
Încep să-mi plac acest gen nou de romantism științific-ficțional pe care îl cade “Biroul de adaptare”. Hollywood-ul pare să fi învățat cum să adauge o sumă considerabilă pentru filmele lor, doar cu procedurile obișnuite de eliminare a acestora.

David (Matt Damon) a întâlnit-o pe Elise (Emily Blunt) și, pe baza unui sărut spontan și a unei întâlniri flirtante, a stabilit că este cea cu care ar trebui să fie. Au alte planuri. Oh da, cuvantul indefinit, ambiguu “ei”. Doar pentru a păstra un sentiment al intrigii pe linia de plutire, voi defini “ei” ca fiind oamenii din “Biroul de ajustare”. Ceea ce vor, nu știm cu adevărat. Dar David vrea fetița – o fată frumoasă – dar totuși o fată.

Advertising

Pentru noi, abundă întrebări de voință liberă, soartă, suflete, succese și destine predefinite. Toți alergând în jurul unui labirint complicat din arhitectura din New York. Deși complicat ar putea să nu fie cel mai bun cuvânt, pentru că nu este nimic aici pentru a ne da seama; filmul afișează totul în avans, și din nou și din nou în cazul în care ați pierdut-o. Cel puțin există informații despre poveste, dar, din păcate, nici o subtilitate.

“Biroul de ajustare” are destul de oraș-scapes și destul de oameni care joacă mai multe caractere profunde decât destul de oameni de obicei joacă. La fel ca în cazul majorității filmelor de amestecare a genurilor, există ceva pentru toată lumea. Am inteligența care, de obicei, lipsește foarte mult de filmele de acțiune de la Hollywood, deși mă puteam face cu un pic mai mult respect.

Voteaza filmul

Dec 19, 2018 - Postat de admin - Niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *