Vizualizare film online subtitrat

Mary Queen of Scots 2018 5/5 (1)

Mary Queen of Scots 2018

Deci, aici este un caz în care cunnilingus a schimbat istoria lumii.

Poor Mary’s first hubby a fost un prinț francez care a încercat să o aibă cu ea o singură dată, destul de mizerabil. Apoi a murit.

Advertising

Deci, nu este o surpriză faptul că primul bărbat care-i dă lui Mary un orgasm ajunge să se căsătorească cu ea. El face acest lucru folosind doar gura. (Actul sexual efectiv ar încălca statutul premarital virgin.) Am ajuns să-l vedem și să-l auzim orgasmul. Rece! Dar se pare că tipul ăsta a recurs la sexul oral pentru că … e homosexual! Nu vă urăști când se întâmplă asta?

Dar cea mai mare problemă a lui Mary este tendința ei de auto-sabotaj. E ca o obsesie. În scena după scenă, când putea doar să îndoaie sau să ridice o sprânceană sau să se preface că se căsca, ea insistă să scurgă singurul lucru care va transforma un jucător cheie împotriva ei. Trebuie să înveți să-l zipi, Mary! Când ai o întâlnire (complet fictivă) cu vărul tău Elizabeth, inxay sau pe “I-am-tu-queenway”! Dar nu, Mary împrăștie și această oportunitate.

Am fost puțin confuz de turnarea colorblind. Este atât de slab și de scutter. Cum se intampla doar jucatori de genul lui Adrian Lester (ca Lord Randolph) negri? De ce nu ea însăși, sau mai bine, Elizabeth? (Imaginați-vă o actriță neagră purtând peruci de culoare albă și peruci!) Deși această turnare colorată pare a fi răutăcioasă.

Peisajul scoțian era frumos. (Multe fotografii de drone.) Și m-am bucurat că nu am fost supuși imaginilor obișnuite atât de CGI din Ye Old London Town etc. Acea parte a bugetului a mers la machiaj. (Liz devine cu adevărat vierme, apoi începe să-și înfileze fața albă). Eu prezic că Oscar nom pentru cel mai bun machiaj!

Și m-am bucurat să văd în cele din urmă o împușcătură foarte scurtă a tusei lui Martin Compston. Am vrut să văd asta de ani de zile! Doar pentru asta, voi da 2 stele.

Voteaza filmul

Dec 5, 2018 - Postat de admin - Niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *