Vizualizare film online subtitrat

La poarta eternităţii 2018 At Eternity’s Gate 5/5 (3)

La poarta eternităţii 2018 At Eternity’s Gate

Sunt un mare fan Van Gogh și nu numai că îl iubesc pe Dafoe, dar chipul său este perfect pentru Van Gogh. Schnabel este un regizor in care am inceput să am încredere. Alt motiv pentru care merita sa vizionati filmul este ca acesta a fost scris de scenaristul lui Bunuel.

Plimbările de lungă durată prin peisaje frumos fotografiate, cu pianul stilului Elvira Madigan, oferind emoția (împreună cu chipurile uimitoare ale chipului lui Dafoe). Tipul de povestire care oferă vigneturi episodice fără a le explica (cunosc o parte din istorie numai pentru că știu viața pictorului) sau le-am pus în narațiune susținută. Spune trucuri cinematografice exagerate. Producătorul John Kilik a spus că Schnabel nu a vrut să facă un biopic “criminalistic”. Destul de corect, dar povestea nu trebuie să crească din detalii biografice uscate. Această abordare era prea împrăștiată pentru a construi orice impuls – spre deosebire de scrisorile lui Van Gogh, care încep să rătăcească și fără forme, dar dezvoltă intensitate și impuls, pe măsură ce se construiește atât spre succes, cât și spre autodistrugere.

Advertising

Cu ani în urmă, Schnabel sa gândit să regizeze romanul “Parfum”, pe care ar fi făcut-o minunat. Din păcate, cei care au ajuns acolo au produs o piesă fără sânge, prețioasă, care nu dădea nici un gust mișcării viguroase a romanului. În mod ironic, a făcut ceva similar cu viața lui Van Gogh

Voteaza filmul

Nov 18, 2018 - Postat de admin - Niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *