Vizualizare film online subtitrat

Johnny English Strikes Again – Johnny English lovește din nou 2018 5/5 (3)

Johnny English Strikes Again – Johnny English lovește din nou 2018

OHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN este cea de-a treia tranșă a seriilor de comedie Johnny English, iar Rowan Atkinson se întoarce ca agent secret, mult iubit. Noua aventură începe atunci când un atac cibernetic dezvăluie identitatea tuturor agenților sub acoperire activi din Marea Britanie, lăsând Johnny English ca ultima speranță a Serviciului Secret. Chemat din pensie, scufundările engleze se îndreaptă mai întâi cu misiunea de a găsi hacker-ul de creier. Ca un om cu putine abilitati si metode analoage, Johnny English trebuie sa depaseasca provocarile tehnologiei moderne pentru a face ca aceasta misiune sa fie un succes.
“Johnny English Strikes Again” este o comedie perfect comică și amuzantă, în cele din urmă epuizantă și nemaipomenită. Ai exact ceea ce te aștepți aici.

De data aceasta, un atac cibernetic dezvăluie toți agenții britanici sub acoperire, așa că MI7 se bazează pe agentul pensionar, Johnny English, pentru a descoperi cine este răufăcătorul și pentru al opri.

Advertising

Parcela este de-a-numere, și “ghiciți tropea ticălos” este predictibil mintea-numbing. Dar să fim cinstiți, nu privim un film Johnny Engleza care să fie deranjat de un complot.

Fiecare scenă conține niște shenanigani. Aceasta este forța filmului, precum și călcâiul lui Archilles. Există segmente în film, cum ar fi o scenă dintr-un restaurant francez, o secvență extinsă care implică realitatea virtuală, precum și actul final, care sunt amuzante de râs. Cei care se așteaptă la un umor plin de umilință vor fi dezamăgiți, deoarece nu există nimic. Totul este umor și este, prin urmare, prietenos cu familia. Cu toate acestea, fiecare scenă are umor în ea, astfel încât nu există nici un spațiu de respirație pentru a lua în glumele care sunt aruncate la tine. Aici trăiește filmul. Există o singură scenă în întregul film, care are orice asemănare cu greutatea dramatică; aceasta este datorită talentului lui Emma Thompson, care joacă primul ministru.

În general, știi ce te aștepți cu acest film. Are umor non-stop, de cele mai multe ori care pământ. Un pic mai multă greutate și spațiu între umor ar fi îmbunătățit dramatic filmul și a făcut comedia mai memorabilă.

Teatrul pe care-l priveam era plin de la rândul A la Z, iar publicul plângea, înfuria și râdea tot timpul. Atmosfera a îmbunătățit experiența filmului meu. Recomandarea mea este să o văd o dată în teatre; filmul este ușor și plăcut pe tot parcursul runtime-ului, chiar dacă îl veți uita ulterior.

Doar pentru a clarifica, vizitez în prezent Malaezia, unde filmul se află în cinematografe la data de 15 septembrie 2018. De aceea, această revizuire este atât de devreme.

Voteaza filmul

Dec 19, 2018 - Postat de admin - Niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *