Vizualizare film online subtitrat

Creed 2 II 2018 4.64/5 (22)

Creed 2 II 2018

Sub aripa lui Rocky Balboa, campionul recent de coronadă, Adonis Creed, se confruntă cu Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago.
Regizor: Steven Caple Jr.
Scriitori: Cheo Hodari Coker (povestea), Ryan Coogler
Artisti: Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Michael B. Jordan

Creed 2 2018 online subtitrat

Advertising

Creed 2 2018 a fost o surpriză majoră. Serios. Cât de mult îmi place franciza Rocky, a existat vreun motiv să presupunem că ceea ce era în esență Rocky VII, fără să ne concentrăm asupra personajului pe care îl cunoaștem și îl iubim, ar fi un succes? Desigur, a avut un actor tânăr interesant în centru și un producător de filme din Ryan Coogler la conducere. Dar, cât de bun ar putea fi? Ei bine, răspunsul a fost că sa dovedit a fi un nominalizat la Oscar, un film câștigător al Globului de Aur și unul dintre cele mai bune din acest an. Acum, Creed II a lovit în această săptămână și, sfidează toate șansele, este aproape la fel de bun. Această mișcare se va încheia și pe o listă de top zece pentru mine. Mai mult decât livrează, zboară înaltă. Ce ar fi putut parea cu ușurință ceea ce sa întâmplat înainte, în schimb se bazează în mod miraculos pe ea. Acesta este unul dintre cele mai bune zece filme din 2018, improbabil cum pare.

Filmul este o continuare a lui Creed, continuând seria Rocky concentrându-se pe fiul lui Apollo Creed, Adonis Creed (Michael B. Jordan). În primul rând campionul numărul unu pentru campionatul mondial de greutate, Adonis devine curând campion. Este o noapte minunată pentru el, prietena lui Bianca (Tessa Thompson) și antrenorul său, fostul campion Rocky Balboa (Sylvester Stallone). O provocare, spre deosebire de oricare alta, vine în Viktor Drago (Florian Munteanu), fiul impunător al fostului Balboa / rivalul crede Ivan Drago (Dolph Lundgren). Toată lumea știe că Ivan la omorât pe Apollo în ring, așa că Adonis simte că nu are de ales decât să se lupte cu el. Rocky îl avertizează despre pericol, dar nu este de folos. Astfel începe o adevărată continuare a Rocky-ului, tocmai a spus cu toate emoțiile suplimentare pe care le-a adus Creed. Steven Caple Jr. conduce un scenariu pe care Stallone la co-scris cu Juel Taylor (Cheo Hodari Coker și Sascha Penn au lucrat de asemenea la un proiect), în timp ce jucătorii de suport au fost Wood Harris, Russell Hornsby, Phylicia Rashad, Andre Ward și multe altele. Ludwig Göransson a compus scorul, în timp ce cinematografia este de Kramer Morgenthau.

Nu glumesc. Creed II este fenomenal. Glumește că e Rocky VIII dacă trebuie, dar mai este mult mai mult decât atât. Mizele emotionale cu care se confrunta atat Adonis, cat si Rocky, ca sa nu mai vorbim de ambii barbati Drago, sunt eficienti si influenti. Acesta este un adevărat testament pentru Michael B. Jordan și Sylvester Stallone cu siguranță, deși și pentru jucătorul Dolph Lundgren, plus Florian Munteanu. Tessa Thompson este din nou fantastic, în timp ce Phylicia Rashad oferă câteva gravitații în scenele ei. Din nou, totuși, este vorba despre Iordania și dacă el este cu Stallone sau Thompson, el are chimie electrică cu ambele. Scenele de luptă nu au stilul pe care Ryan Coogler îl aducea ultima dată, dar sunt încă printre cele mai bune francize. Foarte puțin aici vă va surprinde, dar naibii dacă nu se mișcă incredibil de vizionat. Nu vă așteptați ca Creed II să lupte pentru dragostea de la Oscar, așa cum a făcut-o Creed, dar voi spune că Jordan și Stallone sunt la fel de bine de data asta (același lucru este valabil și pentru Thompson). Primul este chiar mai în față și centru, în timp ce acesta din urmă devine cu adevărat un caracter de sprijin, deși unul cu literalmente decenii de istorie pe care atât actorul, cât și publicul îl trag. Acesta este un exemplu despre modul în care filmele de studio uimitoare pot fi când le pasă. Acest lucru s-ar fi putut face în parte din cauza banilor, dar puterile care s-au asigurat, de asemenea, că toți cei implicați au fost investiți. Rezultatul final este un film minunat de distracție cu multe inimi.

Fanii acestei francize se află într-o trăire reală, deoarece Creed II atinge toate notele pe care le dorești, atât din secolul Creed, cât și din noua rată Rocky. E greu de imaginat că cineva care este un fan nu se îndrăgostește de acest lucru. Veți ridica literalmente și vă înveseliți. Încrederea cu care regizorii și vedetele lucrează în sfera așteptată a seriei este într-adevăr ceva de privit. În felul în care se întâmplă acest lucru, aș fi urmărit-o pe Iordan și Stallone să facă alte jumătăți din acestea. Împreună, ți-au dat cu adevărat un motiv să te îngrijești de această franciză. Odată ce veți vedea, veți înțelege de ce …

 

 

 

Voteaza filmul

Nov 10, 2018 - Postat de admin - 4 Commentarii

4 Responses to “Creed 2 II 2018”

  1. Alex says:

    De ce are grafica asa proasta?

  2. Alex says:

    de ce nu este in romana?

  3. Danny says:

    Salut baieti si La multi ani ! Aceasta nu este varianta completa a filmului Creed 2. Eu am cumparata DVD-ul la sfarsitul lunii Noiembrie 2018 cand eram inca in Anglia si pot sa zic ca din aceasta varianta de pe acest site lipsesc foarte multe secvente din film. Eu v-as sfatui sa asteptati varianta completa care se vede bine nu aceasta de doar 2 ore si 2 minute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *