Vizualizare film online subtitrat

Server 2
Server 3

Cod rosu de jaf 2018 The Hurricane Heist 5/5 (1)

Cod rosu de jaf 2018 The Hurricane Heist

În 1992, Alabama, Will și Breeze Rutledge evacuează de la categoria distructivă a uraganului Andrew cu tatăl lor. Cu toate acestea, camionul lor se blochează după ce a evitat un copac răsturnat în fața lor și sunt forțați să se refugieze într-o casă din apropiere. În timp ce încearcă să salveze camionul de la suflare, vânturile puternice suflă un rezervor de apă în vrac și le zdrobește pe tatăl lor, ucigându-l. În prezent, un alt uragan distructiv numit Tammy se apropie de orașul din Alabama. Agentul de trezorerie, Casey Corbyn, este comandat de colegul său angajat, Randy Moreno, să-l convoace pe Breeze, care acum lucrează ca meseriaș și al cărui frate Will este meteorolog, pentru a fixa generatorul într-un depozit de numerar. În timp ce se află în afara clădirii, agenții trezoreriei necinstiți, conduși de Connor Perkins, se infiltrează în instalație și îl ține pe angajatul Moreno ostatic.
Sunt complet în uimire. De la scena de deschidere până la finala finală finală, acest film a excelat în moduri inimaginabile. Pentru începători, pot spune cu adevărat că au avut consilieri științifici de renume mondial, care au confirmat reliza fiecărei scene. Sunt un absolvent de la Harvard, la fel ca marele rapper Lil Pump, și simt că această capodoperă poate fi folosită pentru a educa aceste țări în primul rînd și pentru a inspira viitori lideri mondiali să rezolve conflicte majore de pe continent.

Nu numai că acest film ma afectat la nivel personal, dar mi-a inspirat să devin un chaser profesionist de furtună. Mi-am petrecut întreaga economie de viață (300 de dolari) care mi-a modificat Honda Civic din 2001 pentru a mă proteja în eforturile mele de urmărire a furtunilor. Îmi doresc noroc, o să am nevoie de ea, de vreme ce mă străduiesc să urmăresc orice uragan care apare în viitor.

Advertising

Voteaza filmul

Jan 10, 2019 - Postat de admin - Niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *