Vizualizare film online subtitrat

Blindspotting – Pe nevăzute 2018 5/5 (1)

Blindspotting – Pe nevăzute 2018

Collin (Daveed Diggs) trebuie să treacă prin ultimele trei zile de probă pentru o șansă la un nou început. El și cel mai bun prieten al lui din copilărie, tulburător, Miles (Rafael Casal), lucrează ca mutanți și sunt forțați să urmărească vechiul lor cartier devenind un loc la modă în zona rapidă a Golfului. Când un eveniment de schimbare a vieții îi face pe Collin să-și piardă obligativitatea curvew, cei doi bărbați se străduiesc să-și mențină prietenia, pe măsură ce peisajul social schimbator le expune diferențele. Exploră intersecția rasei și clasei stabilite pe fondul Oakland.
Blindspotting este un film cu câteva scene foarte puternice intercalate între o gamă mai largă de medii mai mult sau mai puțin medii.

Încearcă să pătrundă într-o serie de probleme de categorie grea, cum ar fi rasismul și discriminarea pentru celalalt om non-alb care trăiește în lumea de astăzi și, în ciuda încercării de a descrie acest lucru printr-o abordare neortodoxă decât de obicei, nu reușește întotdeauna livrarea. Acestea fiind spuse, au momentele sale, dar sunt foarte puține.

Advertising

În plus, acest film a avut o atmosferă de ansamblu care a făcut-o mai potrivită pentru a fi jucată ca o piesă decât într-un film.

În ansamblu, acest film nu este în regulă în majoritatea departamentelor, însă finalul său de neimaginat și anticlimactic, precum și povestea generală neplăcută, îl face pe nesimțit să-și transmită mesajul către spectatori.

Voteaza filmul

Dec 19, 2018 - Postat de admin - Niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *