Vizualizare film online subtitrat

Arctic 2018 5/5 (1)

Arctic 2018

Un om blocat în Arctica după un accident de avion trebuie să decidă dacă să rămână în siguranța relativă a taberei sale improvizate sau să se lanseze într-o trecătoare mortală prin necunoscut, în speranța de a fi în viață.
Arctic este caracteristica de debut a regizorului Joe Penna, pe care l-ați recunoscut ca Mystery Guitar Man încă din primele zile ale YouTube. Aici a colaborat cu fantasticul Mads Mikkelsen pentru a crea o poveste de supraviețuire într-unul din cele mai dure medii de pe pământ, tundra arctică.

Filmul arată doar ceea ce are nevoie, începând cu o deschidere la rece (fără vreo intenție de joc) în care ne prezentăm personajul lui Mads, un pilot care a fost deja blocat pentru o vreme, după ce avionul său a coborât într-o vale acoperită de zăpadă. Folosind materialele din avionul lui descendent, Mads pare să fi fost prins de ceva timp, până când, dintr-un anumit motiv, se îmbarcă într-o călătorie periculoasă pentru a găsi un fel de mântuire.

Advertising

Penna se îndreaptă cu reținere la locație și puteți spune cu adevărat cât de mulți săraci Mads au trecut aici. Cu o performanță foarte silențioasă, limbajul corpului Mads și aparatul foto transmit cea mai mare parte a povestirii și funcționează foarte bine.

Arctic se simte foarte realist până în momentul în care Mads are întâlnirea inevitabilă cu o urs polar, nici una din ele nu se simțea falsă și am avut puțină bătăi și sare de la audiența de la Adelaide Film Festival.

Cu o viziune fără compromisuri asupra tundrului brut și pustiu, Arctic trage totul împreună pentru o poveste minunată despre supraviețuire și voință, cu o performanță frumoasă de Mads Mikkelsen.

Arctic se află la începutul anului viitor, mulțumită Festivalului de Film de la Adelaide pentru screening-ul și trecerile folosite pentru această recenzie!

Voteaza filmul

Jan 10, 2019 - Postat de admin - Niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *